Стрияни вже три тури поспіль знаходяться на шостому місці, хоча до того тривалий час були п’ятими. Звісно, за очками реально було в цьому турі замахнутися на повернення на попередні рубежі. Проте для цього треба було обігрувати одного з лідерів і фаворитів сезону.

Друга ліга, 26-й тур.

Скала 1911 Стрий – ЮКСА Тарасівка  0 : 1.

0 – 1. Росіан – 79.

Нереалізований пенальті: Авер’янов (Скала 1911) – 90+3хв.

В першому колі ЮКСА розгромила свого нинішнього суперника, втім, після травми відновлюється автор першого голу того матчу Матеус.

Натомість, Скала 1911, при певній нерівності виступів, вдома грає успішно. Починаючи з осені вона не пропускала м’ячів на власному полі й набрала тут у 2024 році 66% від можливих очок (в тому числі з недавньою великою перемогою 4:0 над аутсайдером – Кременем-2). Підопічні Басараба – наймолодшого з чинних головних тренерів у дивізіоні – в минулому турі зазнали поразки на Київщині (Чайка переграла стриян – 2:0).

ЮКСА, в свою чергу, обіграла 4:0 Рух-2. Сім розгромних перемог здобула ця команда – більше (дев’ять) тільки у звягелян. Головне ж, поступово вливаються в гру «хрестоносців» їхні зимові новачки включно з легіонерами-дебютантами чемпіонату України з футболом. Все більше від них результативних дій, яскравих індивідуальних виступів і користі для команди Цимбала.