Головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук прокоментував поразку від «Миная» (0:2) у 26-му турі УПЛ.

– Що з командою було не так? Як вам взагалі сьогоднішній матч?

– Я би не хотів аналізувати чисто так по грі, бо бачу, яка команда зараз засмучена в роздягальні, болісна така поразка. Через те зараз, напевно, основне – просто витримати такий удар, бо для нас це є удар. Треба вистояти та рухатися далі.

– У вас неодноразово виходили виходити з таких ситуацій. Маєте рецепти, щоб привести команду психологічно?

– Зараз ми не будемо говорити про способи і рецепти. Я просто хочу лиш про одне говорити, щоби ми зараз після цієї поразки не були в такому, скажемо так, мертвому психологічному стані. Бо це життя. На жаль, це сталося з нами.

У нас такий період, коли ми програємо, не здобуваємо очки, і я бачу, що команда це тяжко переживає. Через те саме головне зараз – це психологічний аспект, де ми повинні, ще раз кажу, витримати цей удар і бути сильними в такій складній ситуації.

– У 1-му таймі був цікавий епізод. Ви хотіли поміняти Огірю, але передумали. Вже навіть Авагімян був готовий виходити.

– Ми зараз не будемо про це говорити, бо це є аналіз самої гри. У нас були різні роздуми, скажемо так. Я би зараз не хотів про це говорити.

Я вам сказав у першій частині свого коментаря, що просто не хочу зараз говорити нічого по грі, бо це друга частина. Перша частина – ми повинні триматися.

– Все ж таки дуже класною команда вийшла на 2-й тайм. Знайшли слова в роздягальні? Що сказали?

– Нам зараз не цікаво говорити про такі речі. Ми повинні набагато краще починати ігри – це одне, можливо, що я вам скажу.

Ми сьогодні знову почали не так, як повинна починати команда, яка має наміри виходити на поле, контролювати гру, вести гру. Нам, на жаль, не вдається вже декілька ігор поспіль самий початок гри, – сказав Григорчук.