У суботу, 27 квітня, матчем з СК “Полтава” для львівських “Карпат” стартувало друге коло чемпіонської групи.

Перша ліга, Чемпіонська група. 6-й тур.

СК Полтава – Карпати Львів 0 : 1.

0 – 1. Ігор Невес – 10.

У гості до підопічних Сисенка приїхав лідер групи. Підопічні Маркевича у минулому турі перервали свою переможну серію, тому намагалися реабілітуватися за цю невдачу. У першому колі полтавчани змогли нав’язати боротьбу грізному супернику, тому очікували, що і сьогодні їм це вдасться.

Гості на правах фаворитів активно розпочали зустріч і вже на десятій хвилині відкрили рахунок. Підлепенець з меж штрафної прострілив, а Невес з декількох метрів переправив м’яч у сітку. На 18-й хвилині гра була зупинена через повітряну тривогу. Після відновлення матчу підопічні Маркевича продовжували грати першим номером, але не поспішали. Хорошу можливість забити мав Підлепенець, але його удар парирував голкіпер. Також Варцаба врятував свою команду після удару Демченка з меж штрафної. Більше у першому таймі голів не забивали.

Львів’яни в другій половині зустрічі почали грати більш пасивно і могли за це поплатитися. Володимир Сисенко за рахунок замін зміг освіжити гру “Полтави”. На 69-й хвилині з декількох метрів головою пробивав Марусич, але він влучив у поперечину. Пощастило у цьому епізоді “Карпатам”. З кожною хвилиною перевага господарів зростала. Довелося свою майстерність демонструвати Кожухарю, коли він у стрибку парирував удар того ж Марусича. Навіщо львів’яни почали притискатися до власних воріт? Підопічні Маркевича все ж виграли, але до гри залишається чимало питань.