Поділля в минулому турі в гостях порівно поділило очки з Гірником-Спортом і продовжує перебувати на другому місці групи. Чернігів у попередній грі вдома переміг Металіст і залишив турнірне дно, піднявшись на 9-те місце.

Перша ліга, група Вибування. 7-й тур.

Поділля Хмельницький – Чернігів  2 : 1.

1 – 0. Веремієнко – 4.

1 – 1. Койдан – 26.

2 – 1. Кобзар – 75-пен.

Вил: Вересоцький (Чернігів) – 74хв.

Зустріч другої та передостанньої команд групи “Вибування”. Гостям зараз надважливо набирати очки, щоб уникнути зони прямого вильота. Проте, фаворитами матчу вважалося “Поділля”, яке у 2024 році ще не програвало. Гра першого кола завершилася внічию – 2:2.

Вже на четвертій хвилині господарі відкрили рахунок. Гемега подав з кутового, а Веремієнко розстріляв ворота – 1:0. Варто віддати належне гостям, які не опустили руки, а навпаки, перехопили ініціативу. В середині першого тайму пісял подачі Мироненка зрівняв рахунок Койдан – 1:1. В’ячеслав виграв верхову боротьбу і влучно пробив головою. Наприкінці тайму потужно з меж штрафної пробивав Сніжко, але він влучив у поперечину. Цікавий перший тайм завершився внічию.

У другій половину зустрічі було багато боротьби, а ось моментів майже не було. У позиційному футболі у господарів мало що виходило. Здавалося, що матч так і завершиться внічию, але трагедія для “сіверян” сталася на 74-й хвилині. Вересоцький завалив за газон Кобзаря і отримав вилучення. До того ж, було призначене пенальті у ворота гостей. Одинадцятиметровий впевнено реалізував Кобзар – 2:1. У підсумку, перемога “Поділля”.