Букмекери оновили котирування на переможця англійської Прем’єр-ліги в сезоні 2023/24 років. Безумовним фаворитом є чинний чемпіон Манчестер Сіті. Шанси лондонського Арсенал виглядають значно гіршими.

Аналітики провідної букмекерської контори FavBet після проведення відкладених матчів 29-го туру англійської Прем’єр-ліги між Арсеналом та Челсі (5:0) і Евертоном та Ліверпулем (2:0) одразу ж оновили котирування на переможця АПЛ.

Головним фаворитом і досі є чинний чемпіон – Манчестер Сіті. Ліверпуль після фіаско від Евертона у трійці головних претендентів пасе заднього. Коефіцієнт на перемогу Арсенала поволі наближається до позначки три до одного.

Коефіцієнти на перемогу в АПЛ у сезоні 2023/24 рр.

  1. Манчестер Сіті – 1.55
  2. Арсенал – 2.6
  3. Ліверпуль – 29.00
  • Після перемоги над Челсі у лондонському дербі (5:0) Арсенал зміцнив свою позицію на першому місці у турнірній таблиці англійської Прем’єр-ліги. В активі «канонірів» 77 очок. Відрив від Ліверпуля складає три залікові пункти.
  • Манчестер Сіті йде третім, але у команди Пепа Гвардіоли (73 пункти) є ще дві гри в запасі і саме вони є лідерами чемпіонських перегонів за потенційно набраними очками.
  • Свій матч 29-го туру проти Брайтона Ман Сіті зіграє сьогодні, 25 квітня. Початок поєдинку о 22:00.