У віці 37 років знаменитий німецький нападник Макс Крузе вирішив повернутись у футбол, з яким офіційно попрощався минулої осені в Падерборні.

Він повернувся до аматорського футболу, оскільки носитиме футболку Аль Демірспора, команди дев’ятого дивізіону змагань у Німеччині.

Це турецько-німецький клуб, заснований у 2003 році. Керівникам клубу вдалося переконати Крузе грати за них за допомогою тренера Гювена Акполата, його сусіда по дому.

“Ми не зможемо подарувати йому улюблену “десятку”, вона вже зайнята, але в неділю він вийде у стартовому складі. Крузе виведе команду на поле з капітанською пов’язкою”, – сказав Акполат.

Крузе повністю розслабився після завершення кар’єри, тому перед підписанням контракту із цим клубом він повідомив, що має масу тіла 100 кілограмів.

“Сподіваюся, у клубі є футболки XXXL”, – пожартував знаменитий форвард, який хоче трохи покращити свою фізичну форму за допомогою тренувань та матчів у найближчі тижні.
Тренер Акполат розповів, що Крузе ознайомили з правилами клубу, згідно з якими він отримає ящик пива, як це заведено в німецьких нижчих лігах, але йому доведеться відмовитися від вживання кальяну.

“Ми сказали йому, що він не може заходити у роздягальню з кальяном. Тут це заборонено. У нас є зведення правил, як і в кожному клубі. Кожен платить 10 євро у фонд команди, коли спізнюється на тренування чи зустріч”, – наголосив Акполат.
Крузе майже всю свою кар’єру провів у Німеччині. У Бундеслізі він забив понад сто м’ячів у футболках Вердера, Санкт-Паулі, Фрайбурга, Борусії М, Вольфсбурга, Уніона Берлін та Падерборна.

Крузе провів 14 матчів за збірну Німеччини та забив чотири м’ячі.