24 квітня відбувся перенесений матч 29-го туру Англійської Прем’єр-ліги між командами «Евертон» та «Ліверпуль». Гра завершилася з рахунком 2:0 на користь «ірисок».

Після завершення зустрічі головний тренер формальних гостей Юрген Клопп прокоментував поразку своїх підопічних:

«Я дуже розчарований. Ми дозволили статися саме тій грі, яку хотів «Евертон». Два голи зі стандартів. Вони справді сильні. Ми багато створили та не забили. Ми поспішали, не всім це зрозуміло. Вони забили другий гол так само, як вони й робили весь сезон. Вони мали штрафний за штрафним, але ми були недостатньо хороші».

Про погану форму: «Я не очікував цього сьогодні, але це сталося. Це не найкращий момент, у якому ми знаходимося, але ми маємо грати, тому нам потрібно боротися.

Про програш: «Це не перший випадок, коли таке трапляється у футбольному матчі проти пристрасних суперників. Елліотт вийшов на поле і вплинув. Зрештою, цього виявилося недостатньо. Ми всі знаємо, що ситуації бувають такими. Ми багато пробили по воротах Джордана Пікфорда або пробили повз ворота. Ми мали моменти, щоб переламати ситуацію, але ми ними не скористалися, тож це дійсно складно».

Про гонку за титул: «Я не знаю. Я можу тільки вибачитись за сьогоднішній день перед людьми. Ми мали виступити краще, але не зробили цього, і саме тому ми програли».

«Більше нема чого сказати про це сьогодні ввечері, ми пропустили два голи зі стандартних положень і знаємо, що це одна з їхніх сильних сторін. В цьому немає сенсу. Я думав, що ми знайшли спосіб увійти в гру і відштовхнули їх, створили величезні моменти і не використали жодного з них. Тоді ми пропустили другий гол та втратили темп. Це просто було недостатньо добре. Це правда».

Про відсутність голів: «Я несу за це відповідальність, і я це знаю, це відчуваю. Я не гніваюсь із цього приводу. Це безумство. Моменти, які ми створили в останніх чотирьох іграх, їх потрібно покращувати».

Про боротьбу за титул: «Я не знаю про досягнення «Евертона», я думав, що після цього вони будуть у безпеці [від вильоту], але Шон Дайч знає їх краще. Нам потрібно, щоб вони [Ман Сіті] програвали матчі, а історично вони цього не роблять. Арсенал виглядав не дуже вчора ввечері, ми були слабкі. Нам треба грати краще, от і все. Нам потрібні очки. Ми не гарантували Лігу чемпіонів, адже «Тоттенхем» зіграв набагато ігор менше, ніж ми».