24 квітня відбувся перенесений матч 29-го туру Англійської Прем’єр-ліги між командами «Евертон» та «Ліверпуль». Гра завершилася з рахунком 2:0 на користь «ірисок».

На 41-й хвилині зустрічі український захисник «ірисок» Віталій Миколенко, який вийшов у стартовому складі, зазнав неприємної травми. Українець невдало приземлився на газон після невеликої сутички з форвардом підопічних Юргена Клоппа Дарвіном Нуньєсом.

Після завершення зустрічі головний тренер «Евертона» Шон Дайч прокоментував успіх своїх підопічних та коротко висловився щодо ушкодження Миколенка:

«Складна гра, але ми дали людям те, що приємно всім нам. Їм не байдуже, і нам не байдуже, ми всім колективом ясно дали це зрозуміти.

Сухий результат і кілька великих сейвів Джордана Пікфорда, але ми самі створили достатньо моментів. Була енергія та відданість справі. Я вважаю, що загальні результати були дуже хорошими.

Я не розумію глибини цього дербі, оскільки я не місцевий, але я швидко вчусь. Голос фанатів був неймовірним, тому ми дуже раді.

Вони поводилися чудово, нас серйозно критикували після результату з «Челсі», і це правильно. Ми хотіли продовжувати рухатися у правильному напрямку, і сьогодні ввечері вони знову підтримали нас.

Це довгий шлях сюди, але це дуже приємний момент серед недавніх злетів та падінь тут.

Не вилетіти з АПЛ? Щиро кажучи, це важке завдання, ми не могли повірити, що у деяких матчах ми не виграли на початку сезону. Ми маємо знайти спосіб перемогти.

Травма Миколенка? Це щиколотка, але завтра ми дізнаємося більше», – сказав Дайч.