Журналіст та коментатор Віктор Вацко висловився щодо ініціативи президента “Вереса” Івана Надєїна, який запропонував клубам УПЛ, що грають в єврокубках, ділитися грошима з іншими.

“Мені особисто ця ідея Надєїна нагадує комунізм. Знаєте, ось це відоме радянське розкуркулювання. Щоби бути там, де “Шахтар”, боротися за чемпіонство, потрапляти в Лігу чемпіонів, де лежать ті 40 млн, потрібно ж було докласти зусиль.

З точки зору організації: знайти й найняти правильних людей на керівні посади в менеджмент клубу, тренерський штаб. Також інфраструктура, футболісти.

Все це коштує грошей, дешеві результат не дадуть. Всі про це знають. Звідки ж цей успіх “Шахтаря” взявся? Якось він утримується, правда?

І ось тут пропозиція: досягнув чогось – поділись. Але немає пропозиції: “Якщо ви не виходите в Лігу чемпіонів, то інші клуби скидуються та закривать 10% вашої річної заробітної відомості.

Не було ж пропозиції: “Нумо скинемося, та купимо вам ще одного Кевіна”. Ну такого ж не було? І такого не може бути, бо це абсурд”, – сказав коментатор у авторській прорамі “Вацко on air”.