Головний тренер «Шахтаря» Марино Пушич прокоментував перемогу над «Зорею» (2:1) у 25-му турі УПЛ.

– Знову нервовий матч з «Зорею», і знову перевернули гру заміни.

– Це був дуже важкий матч. Суперник грав багато в обороні. Ми не реалізували свої шанси в 1-му таймі. Ми почали більше відкриватися. У 2-му таймі ми грали повільно. Ми почали ту ж саму гру, хотіли щось створювати, але пропустили з нічого.

Але це була команда, яка хотіла грати, хотіла забивати. Ми повернулися, зробили свою роботу дуже добре. Ми заслужили цю перемогу. Це була команда, яка хотіла грати в футбол. Нелегко грати такі ігри, але я дуже задоволений тим, як ми повернулися, задоволений цією перемогою.

– У попередньому матчі Траоре вийшов на заміну та зробив 2 асисти на партнерів. Сьогодні ви поставили його в старті та залишити Сікана в запасі. Задоволені таким рішенням?

– Так. Ми хотіли освіжити щось. Сікан теж витратив багато енергії в тому матчі, і ми хотіли зробити все якнайкраще. Сікан вийшов на заміну разом з Егіналду, Марлоном, Педрінью та Кевіном, який робив гарні кроси. Ми могли б вирішити долю гри раніше, але нам це не вдалося. Наприкінці 2-го тайму ми гарно зіграли.

– Ви вже дещо сказали про Кевіна. Поки ми чекали включення, ви побачили голи, сказали: «Класні голи!» Кевіну саме таку установку давали?

– Так, але вони знають, що мають робити, яку позицію обирати на полі, як завершувати. Я дуже задоволений усіма гравцями, як вони грали – і Кевін, і інші. Усі були готові.

– У Коноплі невеличке ушкодження. Коли він повернеться в гру?

– У нього щось з м’язом. Нічого серйозного. Ми його сьогодні не випустили, тому що це ризик. На його позиції є гравець. Я задоволений, це дуже хороший гравець, ми розраховуємо на нього, – сказав Пушич.