Головний тренер «Зорі» Юрій Коваль прокоментував поразку від «Шахтаря» (1:2) у 25-му турі УПЛ.

– Чи задоволені тим, як підопічні виконали завдання на гру?

– У нас це за 23 дні 6-та гра. Попри втрати, які в нас були перед грою, зумілися перебудуватися. Достойно зіграли хлопці, які вийшли на заміну, і це ще раз підтверджує, що є добра команда, добрі футболісти. Футбол – гра несправедлива, важливий тільки результат.

– Кірюханцев – один з тих футболістів, що задали тон?

– Кірюханцев взагалі – добрий футболіст, думаю, що потенціал у нього дуже великий. Не здивуюся, якщо він буде кандидатом у збірну, бо всі якості для цього в нього є.

– Вилучення воротаря на останніх хвилинах – це вже нерви?

– Ми пішли в атаку, до останньої миті футболісти хотіли відігратися. Мене цікавить така думка: звідки у суддів така чарівна паличка, якою махають – і одразу перевертається гра в іншу сторону?

Граємо першу гру – картку отримують ті футболісти, які мають по три. Видаляються Джоржан, Батагов, Герреро.

Сьогодні аналогічна ситуація й зі сторони «Шахтаря» – ніякої реакції. Це якось не дуже етично. Думаю, такій команді, як «Шахтар» не треба допомагати. У футболі не має дрібниць. Такий осад залишився.

– Тим не менше, все в ногах футболістів. Чому не вдалося напрацювати на 2-й гол, дотиснути, коли була така можливість ще за рахунку 1:0?

– Не тільки в ногах футболістів. Ще й у руках свисток є. На Горбачі було порушення правил – ніякої реакції. Пішла атака – і забили гол.

Тому хлопцям тільки велика подяка. Вони билися, вони грали в те, що ми й планували. Залишається основна задача – це набрати очки та дограти до кінця так, щоб ми не думали про виліт з УПЛ, – сказав Коваль.