Головний тренер “Руху” Віталій Пономарьов прокоментував нічийний результат у матчі 25-го туру чемпіонату України проти “Миная” (1:1).

– Був, як завжди тут, у передмісті Ужгорода, складний матч. Який ваш коментар щодо гри?

– Думаю, що матч сподобався вболівальникам, була велика кількість моментів, хороша гра. “Минай” – організована команда, що ми й бачимо у другому колі цього чемпіонату. Це вже зовсім інша команда порівняно з тим, що було у першому колі. Цей суперник здатний створювати проблеми. На це ми і налаштовувалися.

Ми хотіли перемогти, адже пішли ігри на результат. Однак на сьогодні ми, швидше за все, не готові до такого, у нас молода команда. Не вистачає досвіду, майстерності, що й показав сьогоднішній матч. Були моменти, нам не вистачило холоднокровності, тому все закономірно.

– Порівняно з першим колом, результат матчу з “Минаєм” ідентичний – нічия. Але як ви би порівняли суперника тодішнього і сьогоднішнього?

– Організована команда. Видно, що тренерський штаб працює добре. Хлопці з самовіддачею грають від першої хвилин. Якщо чесно, я не вірив, що “Минай” може грати на такому рівні, але сьогодні закарпатці показали, що це дуже хороша команда.

– Зважаючи на хід поєдинку, ви втратили два очки чи здобули одне?

– Втратили два, якщо оцінювати за моментами. Але це також і заслуга “Минаю”.