В матчі 25 туру української Прем’єр-ліги в західно-українському дербі зустрілись Минай і Рух.

С середини першого тайму перевагою заволодів Рух. Справа до гольових моментів не доходила, але Плюман, Пастух, Сич і Таллес шанси мали, але ними не скористались.

На самому початку другого тайму арбітр Євтухов призначив пенальті за фол Петька проти Таллеса. Але після перегляду повторів, своє рішення скасував, адже Петько встиг прокинути м’яч, а Таллес влучив в ногу гравця Миная. На 67-й хвилині Ледвій врятував Рух після того, як Вакула виконав подачу зі штрафного, Скиба скинув, а Устименко пробив. Воротар перевів м’яч на кутовий і лише відтермінував взяття воріт. Подачу з кутового виконав Вакула, Петько випередив усіх на ближній штанзі і головою спрямував м’яч у сітку.

Рух відігрався за 10 хвилин. Після прострілу Таллеса Квасниця з ризиком для здоров’я замкнув дальню стійку. Врізався потилицею в штангу нападник Руху.

Наприкінці матчу в компенсований час у кожної з команд був момент аби вирвати перемогу. Спочатку Таллес виконав удар впритул, але Кемкін відбив удар. А на останній хвилині вже Ледвій врятував Рух від голу після удару Устименка під поперечину.

У підсумку – 1:1. Отже, в сьомому матчі в рамках УПЛ між цими командами зафіксована вже шоста нічия.

Українська Прем’єр-ліга. 25 тур.

«Минай» – «Рух» – 1:1

Голи: Петько (68) – Квасниця (77).

Попередження: Кисіль (40), Петько (90)  Федор (55), Плюман (64).

«Минай»: Кемкін – Піддубний, Скиба, Чуєв – Кисіль (Воробчак, 82), Петько, Вакула, Семотюк (Вітенчук, 78) – Кораблін, Ременяк (Гунічев, 63) – Устименко.

«Рух»: Ледвій – Слюбик, Холод, Сич, Роман – Дідик (Карабін, 70), Пастух, Таллес – Квасниця, Плюман (Руніч, 70) – Федор.

Арбітр: Дмитро Євтухов (Дніпро).

Стадіон: «Минай» (село Минай Закарпатської області).