Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп прокоментував перемогу у матчі 34-го туру АПЛ проти «Фулгема» (3:1).

«Мені сподобалась більша частина першого тайму, але друга половина була довершеним виступом. Початок гри був вдалим. Ми не можемо пояснити це, але для нас «Фулгем» — це важкий суперник. Я навіть не можу згадати, чи вигравали ми тут раніше, якщо чесно, у нас завжди тут боротьба. Якщо ми виграли, я майже впевнений, що це була радше удача, ніж переконлива гра.

Повернення Трента – це надзвичайно важливо. Супер-важливо. Але, наприклад, однією з яскравих зірок цього сезону є Конор Бредлі, який грав на цій позиції, і він зіграв у кількох футбольних іграх, де ми всі подумали: «О, вау… що це було?!».

Але ніхто не схожий на Трента. Ми можемо його використовувати по-різному.

Можливо, якщо ми зможемо зберегти такий настрій, то врешті-решт удача буде на нашому боці. Ми не знаємо. Ми повинні намагатися виграти якомога більше ігор, здобути якомога більше очок.

Це напружений сезон для всіх нас, кожному потрібна удача в моментах, кожній з трьох команд це потрібно. Отже, це буде цікава гонка, і я щасливий, що ми в ній, і ця частина мені подобається», – сказав Клопп.

Після 33 зіграних гри у Прем’єр-лізі «мерсисайдці» мають однакову кількість очок з лідером «Арсеналом» – 74, та випереджають «Манчестер Сіті» на 1 очко, який має матч у запасі.