Виконувач обовʼязків головного тренера «Полісся» Сергій Шищенко прокоментував поразку від «Динамо» (0:3) у 25-му турі УПЛ.

– Що не вдалося сьогодні вашій команді?

– Важко зараз щось говорити, треба аналізувати. Але можу одне сказати: сьогодні була одна команда – це «Динамо», я їх вітаю з перемогою. По своїй команді – проаналізуємо цю гру й будемо робити якісь висновки.

– Мало що вдавалося попереду, навіть нічого не створили в перші 45 хвилин. У чому причина?

– Я ж кажу, будемо розбиратися, будемо дивитися, які в нас були проблеми в цій грі. Але в нас зовсім сьогодні нічого не виходило в атаці, і дуже багато помилок було в обороні.

Сьогодні «Динамо» було агресивніше, дуже хороший контроль м’яча був, дуже хороші ігрові взаємодії. Нам це не вдавалося, ми планували зовсім інший футбол. Але ви все бачили.

– «Полісся» було не готове до такої агресії від «Динамо» сьогодні?

– Не готові, тому що вони з іншими командами не так грали і в плані тактики, і в плані агресії. Бачите, сьогодні в них було мотивації, напевно, більше, ніж у нас.

– У вас кадрова ситуація не найкраща зараз. Багато травмованих, вилучення було. Ви десь обмежені в виборі футболістів.

– У нас не багато травмованих, у нас просто Ндукве захворів. Є проблеми, але є хороші, якісні гравці, які повинні виконувати ті вимоги, які є.

Вибір був, але сьогодні був не наш день, не наш футбол, зовсім не було футболу в нашій команді. Я розчарований, але будемо рухатися далі. Є ще ігри, будуть емоції, будемо розвиватися, будемо ще більше працювати.

– Кравець сьогодні червону картку заробив. Шабанов давно не грав. Він вже з основною командою тренується? Він готовий вийти на поле?

– Шабанов ще не в загальній групі. Він був у заявці, але йому ще рано виходити на поле, – сказав Шищенко.