Головний тренер «Вереса» Олег Шандрук прокоментував нічию з «Дніпром-1» (1:1) у 25-му турі УПЛ.

– Перейдемо одразу до пропущеного м’яча вашої команди, бо розгорілася дискусія у студії щодо того, хто саме є винуватцем цього епізоду.

– Насправді необов’язковий був кутовий. Був наш аут, ми могли би надійніше зіграти в фазі атаки, могло б взагалі не бути кутового. Це перше.

Другий момент. Потрібно ще проаналізувати, але по живому пам’ятаю, що непорозуміння між нашими двома гравцями призвело до курйозного й нелогічного голу. Але, на жаль, такі ситуації бувають.

– По забитому м’ячу вашої команди. Бачив, що ви активно спілкувалися в 1-му таймі з Дахновським, і він, по суті, відреагував на ваші підказки, я правильно розумію?

– Я єдине що просив, щоб він впевненіше трішки грав, тому що відчувалося якесь таке хвилювання від нього, бо я був поруч. Але чудовий забитий гол був, насправді не думаю, що мої підказки сильно вплинули на його рішення та виконання.

– В той же час можна було почути від вас певні апеляції до гравців, що мало пресингу. Чи так це?

– Насправді ми доволі багато сьогодні пресингували. Мені завжди хочеться більше як тренеру. На ту інтенсивність гри, яку ми тренуємо й хочемо бачити – ми, скажемо так, ще певні кроки робимо в цьому напрямку.

Але доволі багато сьогодні пресингували. Знаємо, що «Дніпро-1» любить грати з м’ячем. І в нас непогано це виходило. Ми, до речі і м’яч забили, скажемо так, створивши деякий дискомфорт у центрі поля для гравців «Дніпра-1» і, перехопивши м’яч, забили з контргри.

– Юрій Максимов схилявся до думки, що нічия – закономірний результат. Яка ваша думка?

– Я погоджуюся.

– Чи можна казати, що ця нічия більш корисна для ваших суперників?

– Напевно, кінець чемпіонату тільки покаже, наскільки це буде важливе очко для нас або втрачених два.

– У якому психологічному стані підходять хлопці до кінцівки чемпіонату?

– Я не бачу проблем. Ми готуємося на кожну окрему гру. Звичайно, було б спокійніше, якби ми були трошки вище. Але потрібно цінувати кожний момент. Якщо в нас є певні завдання на сьогоднішній день, і ми їх достойно пройдемо – значить, це чудово, – сказав Шандрук.