Кудрівка-Нива в минулому турі в гостях зіграла внічию з Маріуполем і перебуває дно турнірної таблиці групи. Вікторія після домашньої поразки від Прикарпаття знаходиться на восьмому місці.

Перша ліга, Чемпіонська група. 5-й тур.

Кудрівка-Нива Бузова – Вікторія Миколаївка 2 : 0.

1 – 0. Вечурко – 39.

2 – 0. Нехтій – 81.

Обидві команди невдало розпочали весняну частину сезону і зараз посідають останнє та передостаннє місця. З огляду на це, в очному протистоянні вони мали шанс вперше у 2024 році виграти.

Першу половину зустрічі хотілося якомога швидше забути і більше ніколи не дивитися. Дуже багато боротьби, але без моментів. Як можна було забивати, якщо припускатися такої кількості помилок. Такий футбол нам точно не потрібний. Голкіпери відверто відпочивали. Здавалося, що перший тайм завершиться без голів, але все змінилося після стандарту “Кудрівки-Ниви”. Коркішко подав зі штрафного, а Вечурко головою пробив у дальній кут – 1:0.

На жаль, після перерви характер гри не змінився. Боротьби вистачало, а ось моментів не було. Перевага господарів зростала, але забити не могли. На 74-й хвилині потужно пробивав Савченко, але його удар у стрибку парирував Клімов. На 80-й хвилині Нехтій реалізував вихід один на один і зняв всі питання про переможця матчу. Здалося, що у Владислав перебував поза грою, але VAR у Першій лізі немає.

Таким чином, “Кудрівка-Нива” піднімається з останнього місця.