Неділю в Другій лізі відкрив матч на Житомирщині. Звягеляни пропускали попередній тур, отримавши технічну перемогу над Металургом-2. Карпати-2, навпаки, зіграли домашній матч із ФК Тростянець, мінімально вигравши.

Друга ліга, 25-й тур.

ПФК Звягель – Карпати-2 Львів 2 : 0.

1 – 0. Льюїс – 38.

2 – 0. Морговський – 43.

Звягеляни після поразки від ЮКСА в центральному матчі 22-го туру реабілітувалися перемогою 3:0 в Одесі. Карпати-2 вони добре пам’ятають з осіннього матчу між суперниками, виграного на Львівщині (2:0). Проте, цікава деталь – ніхто з авторів голів не в строю в цій команді (Ндукве заслужив увагу з УПЛ, підписавши контракт із Поліссям, а Ващишин травмувався й за попередніми оцінками вибув надовго).

Проте в господарів була особлива мотивація. Від 17 квітня ПФК Звягель очолив новий головний тренер – чемпіон Першої ліги на чолі Вереса Юрій Вірт. Екс-голкіпер національної збірної України, Шахтаря, ФК Львів і низки інших вітчизняних клубів має стаж тренерської роботи і в Другій лізі – на чолі того ж Вереса, який він підвищував у класі.

Ще до перерви господарі здобули впевнену перевагу в два м’яча. Спочатку відзначився Джордж Льюїс, а після нього гол забив і Ян Морговський.

У другому таймі Звягель не забив сам, однак не дав цього зробити й команді зі Львова.

Після цього матчу Звягель посідає перше місце в турнірній таблиці, маючи 53 залікові пункти.

Карпати-2 в свою чергу йдуть п’ятими, втримуючи в своєму активі 32 бали.

В наступному матчі 27 квітня Звягель в гостях зустрінеться з Дружбою з Мирівки.

Карпати-2 пропускатимуть 26-й тур.