Categories: Перша ліга

Перша ліга, Чемпіонська група. Епіцентр розійшовся миром з Лівим Берегом

Обидва суперники в минулому турі перервали свої затяжні позитивні серіали ігор в чемпіонаті. Епіцентр в минулому турі в гостях зазнав поразки від Інгульця. Лівий берег у минулій грі голів не забивав і на своєму полі поступився Карпатам.

Перша ліга, Чемпіонська група. 5-й тур.

Епіцентр Дунаївці – Лівий Берег Київ 1 : 1.

1 – 0. Кристін – 59.

1 – 1. Литовченко – 75.

Обидва суперники в минулому турі перервали свої затяжні серії без поразок. “Епіцентр” зазнав поразки від “Інгульця”, а “Лівий берег” програв “Карпатам”. Кияни – найбільш результативна команда поточного чемпіонату (49 голів) і продовжує впевнено займати третє місце, яке дає право посперечатися за путівку до УПЛ. У обох команд були втрати перед цим туром. “Епіцентру” не міг допомогти Алібеков, а гостям – Якимів та Войцеховський.

Гра розпочалася дуже обережно. Було помітно, що ніхто з суперників не хотів ризикувати, адже розуміли ціну помилки. Перший момент у матчі стався аж на 27 хвилині, коли після подачі Стеня головою вище воріт пробив Владислав Кристін. Через декілька хвилин Стень небезпечно пробивав зі штрафного і довелося вперше у гру вступати Механіву. Гості взагалі провалили першу половину зустрічі. У другій половині тайму домінували підопічні Нагорняка, але їм не вдалося відкрити рахунок.

На початку другого тайму небезпечно пробивав Іван Когут, але його удар парирував голкіпер. Нарешті побачили момент біля воріт Жмурка. На 61-й хвилині господарі вийшли вперед. Після прострілу Ляшенка п’ятою переправив м’яч у сітку Владислав Кристін – 1:0. Після розіграшу кутового міг зрівнювати рахунок Співаков, але він влучив у стійку.

Дуже складно сьогодні було у позиційному футболі підопічним Первака. На 75-й хвилині все вирішила індивідуальна майстерність. Литовченко з-за меж штрафної пробив у дальній кут – 1:1. У підсумку, гра так і завершилася внічию.

Максимович Назар

Recent Posts

Реал втратив перемогу у грі з Вільярреалом. Лунін пропустив чотири голи

19 травня відбувся матч 37-го туру Ла Ліги 2023/24 між командами «Вільярреал» та «Реал» Мадрид.Читати…

2 години ago

Жирона впевнено здолала Валенсію. Довбик та Циганков відзначились результативними діями

19 травня в Ла Лізі відбулось українське дербі: Валенсія Романа Яремчука приймала Жирону Довбика та…

2 години ago

Маріно Пушич: Я дуже-дуже пишаюся всіма своїми футболістами, які грали сьогодні за таких обставин, хоч це, звісно, було важко для всіх

Головний тренер «Шахтаря» Марино Пушич прокоментував нічию з «Дніпром-1» (1:1) у 29-му турі УПЛ.Читати далі

3 години ago

Олександр Філіппов: Нічия – закономірний результат

Автор голу у ворота донецького «Шахтаря» форвард дніпрян Олександр Філіппов прокоментував підсумки гри проти гірників.Читати…

3 години ago

Матч Дніпро-1 – Шахтар увійшов до історії УПЛ як найдовший поєдинок

19 травня відбувся матч 29-го туру Української Прем'єр-ліги 2023/24 між командами «Дніпро-1» та «Шахтар» Донецьк.…

3 години ago

Олег Шандрук: Наша доля досі в наших руках і головах

Виконувач обов‘язки головного тренера рівненського Вереса Олег Шандрук поділився емоціями після заключної домашньої гри чемпіонату…

3 години ago