Обидва суперники в минулому турі перервали свої затяжні позитивні серіали ігор в чемпіонаті. Епіцентр в минулому турі в гостях зазнав поразки від Інгульця. Лівий берег у минулій грі голів не забивав і на своєму полі поступився Карпатам.

Перша ліга, Чемпіонська група. 5-й тур.

Епіцентр Дунаївці – Лівий Берег Київ 1 : 1.

1 – 0. Кристін – 59.

1 – 1. Литовченко – 75.

Обидва суперники в минулому турі перервали свої затяжні серії без поразок. “Епіцентр” зазнав поразки від “Інгульця”, а “Лівий берег” програв “Карпатам”. Кияни – найбільш результативна команда поточного чемпіонату (49 голів) і продовжує впевнено займати третє місце, яке дає право посперечатися за путівку до УПЛ. У обох команд були втрати перед цим туром. “Епіцентру” не міг допомогти Алібеков, а гостям – Якимів та Войцеховський.

Гра розпочалася дуже обережно. Було помітно, що ніхто з суперників не хотів ризикувати, адже розуміли ціну помилки. Перший момент у матчі стався аж на 27 хвилині, коли після подачі Стеня головою вище воріт пробив Владислав Кристін. Через декілька хвилин Стень небезпечно пробивав зі штрафного і довелося вперше у гру вступати Механіву. Гості взагалі провалили першу половину зустрічі. У другій половині тайму домінували підопічні Нагорняка, але їм не вдалося відкрити рахунок.

На початку другого тайму небезпечно пробивав Іван Когут, але його удар парирував голкіпер. Нарешті побачили момент біля воріт Жмурка. На 61-й хвилині господарі вийшли вперед. Після прострілу Ляшенка п’ятою переправив м’яч у сітку Владислав Кристін – 1:0. Після розіграшу кутового міг зрівнювати рахунок Співаков, але він влучив у стійку.

Дуже складно сьогодні було у позиційному футболі підопічним Первака. На 75-й хвилині все вирішила індивідуальна майстерність. Литовченко з-за меж штрафної пробив у дальній кут – 1:1. У підсумку, гра так і завершилася внічию.