У суботу, 20 квітня, в матчі 33-го туру Серії А, Емполі грав матч із Наполі. Віктор Коваленко провів матч на лаві запасних.

Серія А, 33-й тур.

Емполі – Наполі 1 : 0.

1 – 0. Черрі – 4.

У першому матчі дня Емполі приймав Наполі. Тосканці в останніх 6 матчах виграли лише один раз, зазнавши 5 поразок, тож кожна наступна невдача наближала їх до зони вильоту. Господарі тримали у пам’яті результат першого кола, коли їм у гостях вдалось здобути сенсаційну перемогу завдяки ефектному удару у доданий час Віктора Коваленка. Цього разу українець, вже традиційно для останніх матчів, залишився у запасі.

Несподівано для Наполі Емполі забив вже на 4-й хвилині: Гаясі навісив у воротарський і Черрі головою пробив повз голкіпера. За трохи автор гола впав у штрафному партенопейців, але арбітр пенальті не дав. В середині тайму Кварацхелія міг зрівнювати, однак Капріле зумів потягнути. Згодом Камб’ягі був зобов’язаний подвоювати перевагу Емполі, та вже обігравши голкіпера влучив у стійку.

По перерві Хвіча цілив під поперечину, але знову майстерність продемонстрував Капріле. Цей момент став фактично єдним небезпечним у другому тайму. Емполі вистояв і набравши 31 очко піднявся на 15-ту сходинку турнірної таблиці.