Джеймі Каррагер дав коментар після невдалих матчів “Арсеналу” проти “Астон Вілли” в АПЛ та “Баварії” в ЛЧ.

“Артета, як і Почеттіно під час його роботи в «Тоттенгемі», заслуговує скоріше на повагу та похвалу за те, що зробив «Арсенал» претендентом на чемпіонство, ніж на критику у разі невдачі, але визнання за класну роботу не буде втіхою, якщо історія запам’ятає епоху Артети без перемоги у Прем’єр-лізі чи Лізі чемпіонів у його резюме.”

“Артета не має розкоші Гвардіоли. Він, як правило, дотримувався свого улюбленого стартового складу, і йому потрібно, щоб ці гравці знайшли друге чи третє дихання, щоб виграти титул цього сезону. У короткостроковій перспективі здавалося, що «Арсенал» справляється добре, чому допомогло уникнути занадто багатьох серйозних травм. Але напруженість, пов’язана з збільшенням хвилин протягом сезону, зрештою позначається, і в останні кілька тижнів здавалося, що «Арсенал» вичерпується, оскільки часто використовуються ті самі гравці.”

Нагадаємо, що в останньому матчі “Арсеналу” в АПЛ вони поступились “Астон Віллі” з рахунком 0:2, що дало змогу “Манчестер Сіті” вийти на чисте перше місце в АПЛ з відривом у 2 очки. А у двоматчевому протистоянні з “Баварією” в ЛЧ вони програли з загальним рахунком 3:2 і вилетіли з турніру на стадії четвертьфіналу.