Нападник іспанської “Фуенлабради” Роман Зозуля продовжує активно сприяти українській армії.

32-річний українець запустив новий волонтерський проект, мета якого – забезпечити наших захисників мотоциклами класу “Ендуро” та “Кросс”.

“Кожен працівник нашого фонду “Народна Армія” і фізично, і матеріально викладається на 100%. Один з моїх колег продав навіть власну квартиру, щоб забезпечувати наших захисників усім необхідним. А ще, звісно, підтримка кожного з вас для нас дуже багато значить і ми неймовірно за неї вдячні.

Але ресурси, на жаль, дуже швидко закінчуються, а потреби тільки зростають. Бо життя і безпека наших Героїв на першому місці. Тож ми запустили ще один проект, який неодмінно пришвидшить нашу перемогу.

Мотоцикли класу “Ендуро” і “Кросс” підвищать мобільність наших захисників та допоможуть виконувати будь-яке завдання, залишаючись майже непомітними. В Україні до нас цього ще ніхто не робив, хоча в багатьох арміях світу це доволі поширена практика.

Наразі ми придбали 10 таких красенів, які вже відправилися на передову. Але ж цього катастрофічно мало, тому хочемо вірити, що ви все ще з нами і продовжите донатити на допомогу наших найкращих Воїнів”, – написав Зозуля на своїй сторінці у Facebook.