В межах 25-го туру УПЛ нестабільний “Чорноморець” приймав “Кривбас”, який забуксував в останніх матчах. Одесити нервово і нерівно проводять сезон, постійно перебуваючи в середині таблиці то ближче до вильоту, то до зони єврокубків. “Кривбас”, який восени формально навіть претендував на чемпіонство, у весняній частині сезону дещо здав.

УПЛ, 25-й тур.

Чорноморець Одеса – Кривбас Кривий Ріг 1 : 2.

1 – 0. Брагару – 44.

1 – 1. Луньов – 47.

1 – 2. Бандейра – 72.

“Чорноморець”: Варакута, Путря, Бадібанга (Голуб, 90+1), Гучек (Ієде, 80), Альваренга (О. Кузик, 80), Васильєв (Огиря, 50), Салюк, Брагару, Єрмаков, Штогрін, Авагімян

Запасні: Білик, Вічний, Шпорн, Присяжнюк, Арсіч, Ситников.

Тренер: Роман Григорчук

“Кривбас”: Маханьков, Бандейра (По, 90+1), Сантіні, Стецьков, Дібанго, Д.Кузик (Понєдєльнік, 83), Бізімана, Хомченовський (К), Соса (Задерака, 46), Луньов (Твердохліб, 76), Кожушко (Микитишин, 46)

Запасні: Омельченко, Вілівальд, Рябов, Татарков, Ядом, Дебелко, Блізніченко.

Тренер: Юрій Вернидуб

Попередження: Васильєв, Авагімян, Єрмаков, Огиря – Луньов, По.

Кривбас продовжує боротьбу за перші місця в УПЛ та зійшовся у зустрічі з нестабільним Чорноморцем. Підопічні Григорчука і створили перший гострий момент: Авагімян пробив з розвороту в дальню дев’ятку, але трохи вище воріт. Брагару з Штогріним втікали 2 в 1 захисника, але подача Максима була трохи зависокою.

Кривбас відповів пострілом Хомченовського з меж штрафного – Варакута потягнув удар у нижній кут. А перед завершенням першого тайму Чорноморець повів у рахунку. Авагімян протягнув м’яч чужою половиною та знайшов Брагару в штрафному. Майбутній гравець Динамо не пробив одразу, зібрав навколо трьох гравців, після чого пробив у нижній кут. Одразу після цього пролунала повітряна тривога, а суддя завершив першу половину.

Не встиг другий тайм розпочатись, як Кривбас уже відігрався. Хомченовський розрізав захист одеситів, а Луньов холоднокровно реалізував вихід віч-на-віч. Григорчук майже миттєво замінив Васильєва на Огірю. Гучек ледь не привіз гол у ворота Чорноморця, але Микитишин пробив прямо у голкіпера.

На 72-й хвилині вже Кривбас повів у рахунку. Подачу Хомченовського зі штрафного винесли на правий фланг, де Задерака підхопив м’яч та навісив, а Бандейра вдало зіграв на випередження. Останнім моментом у грі став удар Салюка через себе, але прямо в руки Маханькову.

Таким чином, підопічні Вернидуба набрали 51 очко та зрівнялись із Динамо, в якого є 2 гри в запасі. Чорноморець з 29 пунктами залишився восьмим.