В суботу, 20 квітня, підопічні Віктора Бицюри, в межах 25-го туру чемпіонату юнацьких команд, вдома зустрілися з однолітками з черкаського «ЛНЗ». Поєдинок відбувся на стадіоні «Ніка плюс».

УПЛ U-19, 25-й тур.

Олександрія – ЛНЗ Черкаси 0 : 0.

Олександрія: Долгий, Романенко, Ткачук, Бац, Матківський, Цевух (Бредельов, 66), Кайда (Шаповалов, 66), Радченко, Кубенко (Міщенко, 46), Жадан (Петрик, 46), Базаєв.

ЛНЗ: Дубовий, Гаврильченко,  Голіченко, Звєрєв, Станкович (Гайдай, 73), Луценко (Поліщук, 62), Мазур, Вівденко, Гриб (Кальчук, 62; Щербак, 90+2)), Суханов, Італо (Велігорський, 62).

Попередження: Жадан, Базаєв – Станкович, Гриб, Дубовий, Суханов.

В суботньому матчі 25 туру, який відбувся на стадіоні «Ніка плюс», команди не виявили переможця. Олександрійці приймали аутсайдера чемпіонату –черкаське «ЛНЗ» і за кількістю моментів були ближчими до перемоги (особливо — у другому таймі), але і гості не скористалися чи не єдиною стовідсотковою можливістю забити і вийти уперед вже в компенсований арбітром час коли, після помилки Матківського, Суханов вийшов віч-на-віч з Віктором Долгим, але переграти нашого кіпера не зумів.

У підсумку – команди розійшлися миром.

Попереду у підопічних Віктора Бицюри виїзна гра з ковалівським «Колосом», яка відбудеться у суботу, 27 квітня.