Агробізнес після гостьової поразки від Полтави залишився на сьомому місці в групі. Маріуполь у весняній частині чемпіонату ще не перемагав, зігравши в минулому турі на своєму полі внічию з Кудрівкою-Нивою.

Перша ліга, Чемпіонська група. 5-й тур.

Агробізнес Волочиськ – ФСК Маріуполь 1 : 1.

1 – 0. Войтіховський – 50.

1 – 1. Тєрєхов – 90+4.

У господарів була суттєва втрата на цю гру, адже через дискваліфікацію не зміг зіграти основний воротар Андрій Попович. Замість нього вийшов Данило Хмеловський. На жаль, перша половина зустрічі завершилася без голів. Було багато боротьби, але конструктиву у заключній третині поля не вистачало. Більшого очікували від приазовців, але вони знову розчаровували. На 14-й хвилині шикарну можливість вивести “Агробізнес” вперед втратив Кузьмин, який з меж штрафної проббив повз дальній кут. Більше таких моментів до перерви не було.

На початку другого тайму підопічні Чижевського відкрили рахунок. Заєць пробивав по воротам, але м’яч зрізався з ноги і прилетів прямо на голову нападника Войтіховського – 1:0. Дуже хороша атака у виконанні футболістів “Агробізнеса”. За рахунком господарі грали впевнено, а ось у гостей взагалі нічого не виходило. На 90+4 хвилині приазовці все ж змогли врятуватися. Задоя подав зі штрафного, а Тєрєхов головою пробив у дальній кут – 1:1.