Гірник-Спорт в минулому турі в гостях порівно поділив очки з Буковиною і продовжує перебувати на сьомому місці групи. Поділля у попередній грі вдома перемогло Металург і відстає від лідера групи лише на очко.

Перша ліга, група Вибування. 5-й тур.

Гірник-Спорт Горішні Плавні – Поділля Хмельницький 1 : 1.

1 – 0. Посєвкін – 7.

1 – 1. Чібуезе – 90+1-автогол.

Цікаве протистояння очікувало на вболівальників у Горішніх Плавнях. “Гірник-Спорт” ще далеко не забезпечив собі участь у Першій лізі на наступний сезон, тому для них кожне очко на вагу золота. “Поділля” у 2024 роі ще очок не втрачало і прагнуло поборотися за перемогу у групі “Вибування”.

Гра розпочала сенсаційно. Посєвкін отримав м’яч у центрі поля і за рахунок індивідуальних дійувійшов до штрафної і потужно пробив у протилежний від Непогодова кут – 1:0. Після пропущеного голу підопічні Костишина активізувалися, але відразу зрівняти рахунок не вдалося. Шухман у стрибку парирував удар Оробця у ближній кут. Відігратися до перерви гості не змогли, хоча моменти для цього у них були. Долю тайму вирішила індивідуальна майстерність 22-річного хавбека Посєвкіна.

Після перерви продовжували грати першим номером гості, але довести свої атаки до логічного завершення не вдавалося. Потужно у верхній кут пробивав Пасічник, але у стрибку його удар парирував Шухман. Черговий дуже хороший матч для голкіпера “Гірника-Спорт”. Гості не могли забити, так їм допоміг суперник. На 90-й хвилині Чібуезе головою переправив м’яч у власні ворота. У підсумку, протистояння завершилося внічию.