Півзахисник ЛНЗ поспілкувався із пресслужбою Української Прем’єр-Ліги

У 25-му турі VBET Ліги ЛНЗ зіграє в гостях із “Олександрією”. На початку поточного тижня команда з Черкас здобула перемогу над “Вересом”, відтак до прийдешньої гри готується у піднесеному стані.

— Сергію, який моральний та фізичний стан команди після перемоги над “Вересом” у минулому турі?

— Емоції у нас позитивні, тому що нарешті здобули перемогу. У нас до того були нічиї та поразки, тому перемога була дуже потрібна. Ми трохи змінили свій стан, трохи підтягнулися до середини. Ну, і для команди, в моральному сенсі, ця перемога зіграла хорошу роль.

— Свого часу ви грали у складі “Вереса”. Чи не трапився під часу матчу прилив ностальгії?

— Ні, такої великої ностальгії не було. Є хлопці, яких я добре знаю за спільними виступами, був радий з ними побачитись. Але загалом, у мене було більше мотивації показати себе. У Вересі я мав не найкращий час у своїй кар’єрі, відтак був мотивований бути корисним для своєї нинішньої команди.

— Ваш наступний матч проти “Олександрії”, яка дещо додала навесні. Що можете сказати про команду Руслана Ротаня?

— Ми дивилися їхній матч проти “Динамо”. Це дуже добра команда, вони саме грають у футбол, а не б’ють м’яч вперед на боротьбу. Це більше тактична команда, яка багато грає у комбінації, рухають м’яч переважно низом. Це ще домашня гра для них, тому нам буде дуже нелегко. Налаштовуємося по-бойовому.

— Яке місце за підсумками сезону задовольнить вашу команду?

— У найближчому майбутньому буде видно. Але якщо ми посядемо місце на дві позиції вище за поточну, то це буде хороший результат для нашої команди. У першому колі ми видали більш-менш гарну гру, а навесні втратили чимало очок. Відтак, якщо наздоженемо втрачене, то, на мою думку, будуть задоволені усі: і президент, і тренери, і ми.

— Під час матчу із “Вересом” було дуже добре чути ваших вболівальників. Наскільки вони надають вам сил та бажання рухатися вперед?

— Хочу сказати, що футбол із вболівальниками має зовсім інший характер. Ми добре чули в матчі з Вересом дітей, які разом із ультрас активно підтримували нас. І це дійсно додає сил. Вболівальники — це дуже великий плюс для футболу загалом, а для команди — це взагалі чудово.

Пресслужба Української Прем’єр-Ліги