Сьогодні юнацька команда народного клубу Верес зіграла домашній матч двадцять п’ятого туру чемпіонату U19 проти Дніпра-1. Гра відбулася на стадіоні імені Максима «Далі» Кривцова НТБ Верес у Рівному.

УПЛ U19, 25-й тур.

Верес Рівне – СК Дніпро-1 1 : 1.

1 – 0. Савчук – 28.

1 – 1. Баденко – 33.

Верес U19: Кулик – Багрій, Протасевич, Савчук (Бокій, 46), Козубенко, Баран, Лепський, Шух (Петров, 78), Дзень (Вороб’як, 56), Годя, Ковалюк. Запасні: Стефанюк, Бібіков, Даценко, Фундук, Шворак, Ільчук, Хомишак.

Старший тренер: Станіслав Упілков.

Дніпро-1 U19: Крапивцов – Ананченко (Коваленко, 46), Гаража, Плічко, Коваль, Баденко (Цимбал, 78), Корж, Бурда (Піддубний, 78), Гребенюк, Кугутяк (Сайчишин, 56), Ківінда (Швець, 62). Запасні: Макаренко, Гордон, Бондар.

Старший тренер: Імад Ашур.

Попередження: Гаража (87), Гребенюк (89).

Вилучення: Коваль (54).

Рівняни відкрили рахунок у середині першого тайму. Дмитро Годя виконав кутовий з правого флангу, Михайло Протасевич виграв другий поверх на дальній стійці і виконав скидку під удар Олександру Савчуку. Капітану потрібно було просто влучити у порожні ворота – 1:0!

Втім, вже за п‘ять хвилин дніпряни відвгралися. І також після кутового. Ілля Козубенко не зумів перервати подачу з кута поля, Михайло Кулик теж не зіграв на виході, а Ілля Баденко безперешкодно замкнув дальню стійку – 1:1.

На старті другого тайму Дмитро Шух із центру поля виконав ідеальну передачу на хід Дмитру Годі. Той виходив сам на сам із голкіпером і в Арсенія Коваля не було інших варіантів, окрім як фолити і передчасно залишити поле через вилучення.

Дмитро Годя спробував одразу покарати суперників за фол. Втім, Владислав Крапивцов зреагував на дуже небезпечний удар зі штрафного.

Згодом, свої шанси не реалізували також Ігор Вороб‘як та Владислав Петров. І зрештою, Верес так і не зумів скористатися чисельною більшістю – 1:1.