Зустріч четвертої та першої команд групи. Омолоджений Металург в минулому турі зазнав чергової поразки, цього разу в гостях від Поділля. Буковина в минулій грі вдома зіграла внічию з Гірником-Спортом.

Перша ліга, група Вибування. 5-й тур.

Металург Запоріжжя – Буковина Чернівці 0 : 5.

0 – 1. Палагнюк – 38.

0 – 2. Палагнюк – 55.

0 – 3. Палагнюк – 63.

0 – 4. Власенко – 81.

0 – 5. Палагнюк – 84.

Гості прогнозовано з перших хвилин почали тиснути на захист суперника, але не могли довести атаки до логічного завершення. Запоріжці не притискалися до власних воріт, але до заключної третини поля доходили рідко. Шикарну можливість відкрити рахунок втартив Андрейчук, але молодий нападник “Буковини” не реалізував вихід один на один. На 32-й хвилині довелося вже вступати у гру Ніколаєнку, коли він парирував удар Цурупіна. Наприкінці першого тайму гості все ж досягнули свого. ПІсля удару Гончарука м’яч опинився у Палагнюка, який розстріляв ворота – 0:1. Це був єдиний гол до перерви.

У другій половині зустрічі колектив із Чернівців продовжив домінувати. Варто відзначити Гордія Ніколаєнка, який виручав запоріжців і зберігав інтригу у матчі. На 55-й хвилині Хуссін збив Новотрясова і арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий впевнено реалізував досвідчений Палагнюк – 0:2. На 61-й хвилині арбітр призначив ще одне пенальті у ворота госопдарів. І цього разу Палагнюк теж не схибив – 0:3. Хеттрик досвідченого нападника “Буковини”. На 82-й хвилині Власенко, який щойно вийшов на заміну, з декількох метрів переправив м’яч у сітку – 0:4. Запоріжці посипалися, а гості не збиралися зупинятися на досягнутому. Через дві хвилини ударом головою свій четвертий гол у матчі забив Палагнюк. У підсумку, буковинці вперше за три тури перемагають і продовжують лідирувати.