Головний тренер “Ліверпуля” Юрген Клопп прокоментував виліт своєї команди від “Аталанти” в четвертьфіналі Ліги Європи (1:3 за сумою двох зустрічей).

“Було ясно, що ми створили собі величезну перешкоду (домашня поразка 0:3 – прим.). Мені дуже сподобалася сьогоднішня гра з бажанням і силою, яку продемонстрували хлопці. Це було неймовірно з їхнього боку.

У деяких моментах ми занадто поспішали. Якби Трент Александер-Арнольд був у кращій фізичній формі, ми могли б грати на високому рівні трохи довше, але це безумство, що він взагалі грав! Зрештою, у нього скінчився бензин.

Ми повинні зосередитися на чемпіонаті, і це саме те, чим ми будемо займатися з цього моменту. Сьогодні ввечері ми виграли матч, повернулися на переможний шлях. У нас є кілька днів, щоб відновитися і зіграти проти “Фулхема”. Це буде вже зовсім інший матч.

У мене змішані емоції. Ми вибули з гри, але я задоволений грою. Ми б хотіли поїхати в Дублін (на фінал ЛЄ – прим.), але цього не сталося. Тепер у нас залишилося одне змагання, і ми повністю в ньому викладемося”, – цитує Клоппа BBC.