Помітні події 24-го туру Другої ліги

Рух-2 Львів – Чайка Київська обл  0 : 3.

Кудрівка – ЮКСА  0 : 7.

Карпати-2 Львів – Тростянець  1 : 0.

Дружба Мирівка – Реал Фарма Одеса  2 : 0.

Скала 1911 Стрий – Кремінь-2 Кременчук  4 : 0.

Голепад у Кудрівці. Черговий тур подарував один з найрезультативніших матчів сезону. Одразу вісім забитих м’ячів побачили глядачі в Кудрівці. Матч між місцевим клубом та ЮКСА, що завершився з рахунком 1:7, за кількістю голів поступається лише чотирьом зустрічам: Нива – Звягель (4:7), Дружба – Металург-2 (9:1), Рух-2 – Металург-2 (8:2) та ЮКСА – Кремінь-2 (8:1).

Легіонери б’ють. Ви не повірите: розгром Кудрівки – то справа виключно легіонерів ЮКСА. Вони записали до свого активу всі сім м’ячів. Хеттриком відзначився бразилець Венді, дубль на рахунку його співвітчизника Гоуларта. Один гол провів “кудесник” Матеус, а ще одне взяття воріт відсвяткував парагваєць Рамон. До речі, для останнього гол у ворота Кудрівки став першим у складі “хрестоносців”.

Антирекорд кременчужан. В пасиві молоді Кременя – чергова невдача. Цифри надто болісні: вже 37 матчів поспіль підопічні Ярослава Здирка не можуть виграти. Цікаво інше: чи зможуть перервати цю ганебну серію ще в поточному чемпіонаті? Ігор залишилося небагато – Нива, Тростянець, Локомотив і Карпати-2.

Ветеран Лиховидов. Ветеран із ветеранів українського футболу продовжує оновлювати власні рекорди. У день матчу з Дружбою Миколі Лиховидову виповнилося 58 років і 82 дня. Граючий президент Реал-Фарми з’явився на полі на 87-й хвилині, замінивши свого сина Андрія. Різниця між Лиховидовим-старшим і молодшим – 34 роки. Однак батько поки не збирається вішати бутси на цвях.

Гольова прем’єра Іродовського. Надовго запам’ятає гру з Тростянцем Дмитро Іродовський. Вельми обдарований півзахисник (лише у вересні відзначить 21-річчя), який до недавнього часу виступав у Запоріжжі, відкрив лік забитим м’ячам за Карпати-2. Причому, що важливо, його красень-гол у ворота Осадчука став єдиним у зустрічі.

Пресслужба ПФЛ