Головний тренер «Металіста 1925» Віктор Скрипник порівняв обставини своєї роботи в «Зорі», «Ворсклі» та харківському клубі.

– Для мене ви були, мабуть, номер 1-2 тренером в УПЛ. Потім «Ворскла» – уже було трішки не так. «Металіст 1925» – щось взагалі поки що не так. Що зламалося?

– Дуже просто. Це три команди, три різні історії. Я прийшов у «Зорю» – була готова команда, яка залишилася після Вернидуба. Ми додали туди 2-3 гравця, які одразу увійшли – Іванісеня, Юрченко, Абу Ханна – і команда вже була. Ті думки, які в мене були, філософія та, яку я грав у Німеччині, агресивний футбол, ромб – воно спрацювало і так гралося.

«Ворскла», як я вже казав, – це було моє бажання працювати в Україні. Ми почали майже з нуля, тому що всі іноземці поїхали через те, що в нас почалася війна. Десь 10 чоловік – ті хлопці, які були на першому місці, грали першу скрипку – вони поїхали собі додому.

«Металіст 1925» – це третя історія. Ми хочемо, ми прагнемо, я на 100 відсотків впевнений, що це буде, але теж треба час. Ми маємо терпіння, футболісти мають звикнути до тренера, тренери мають вивчити своїх футболістів, – сказав Скрипник.