В перенесеному поєдинку 16-го туру чемпіонату УПЛ “Минай” поступився “Динамо” з рахунком 1:3 і продовжує замикати турнірну таблицю.

Захисник закарпатців Дмитро Немчанінов в інтерв’ю Sport.ua поділився враженнями від протистояння:

– На мій погляд, були різні тайми. В першому умови диктували кияни і їхня перевага в два м’ячі була закономірною. На жаль, я записав до свого пасиву автогол. Не пригадую, щоб таке траплялося зі мною раніше в елітному дивізіоні. Кортіло ліквідувати в підкаті загрозу, але не вийшло. Втім, не можна сказати, що до перерви ми були приречені, старалися, проте свої напівмоменти не використали.

Поява “свіжих” гравців в другому таймі пішла “Минаю” на користь. Додав упевненості й швидкий гол. Суперництво вже точилося на зустрічних курсах. Були моменти, як у нас, так і в динамівців, яким під завісу пощастило більше.

Шанувальники статистики часто користуються таким терміном: очікувані голи. Так от “Минай” в весняній частині сезону доволі часто створює гостроту біля чужих воріт, але реалізація підводить. Не став винятком й сьогоднішній матч. Ось чому, щоб розраховувати на кращу долю в наступних поєдинках слід терміново виправляти приціл. Бо за очікувані голи три очки не присуджують. Тому й повертаємось додому з неприємним осадом.

Наразі “Минай” посідає 16-те місце в чемпіонаті УПЛ, набравши 15 очок. В 25-му турі закарпатці прийматимуть 22 квітня львівський “Рух”.