Нападник «Баварії» Гаррі Кейн прокоментував перемогу команди над «Арсеналом» (1:0) у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, яка принесла мюнхенцям путівку до півфіналу турніру.

«Неймовірна перемога. Це був важкий сезон для нас. Часом нам доводилося боротися і викладатися на повну. Ми знали, що можемо зробити різницю вдома з нашими вболівальниками. Це була складна гра, напружена гра. Йозуа [Кімміх] забив чудовий гол. Вихід у півфінал – велике досягнення для нас, і ми можемо насолоджуватися ним.

Думаю, у таких матчах перший тайм завжди трохи напружений. У перерві ми вирішили, що потрібно збільшити темп, бути агресивними. У нас була пара ударів у площину, і ми могли б полегшити собі завдання, але такі ігри завжди важкі, і потрібно просто пройти через них.

Очікування – спробувати виграти Лігу чемпіонів. Ми вигравали чемпіонат Німеччини 11 років поспіль, тож, можливо, трохи не вистачало темпу. Цього не повинно бути. Тепер ми повинні насолоджуватися Лігою чемпіонів і постаратися підготуватися до суботи», – зізнався Кейн.