Головний тренер Реала Карло Анчелотті після драматичної перемоги в серії пенальті над Манчестер Сіті віддав належне своїм гравцям, які завдавали ударів, а особливо – Андрію Луніну, який відбивав удари суперника:

“Всі гравці були дуже впевнені, і у нас не було проблем із вибором п’ятірки, хто битиме пенальті. Лунін теж був дуже спокійний”.

Загалом гру він оцінив так:

“Ми добре почали, повели в рахунку, а потім почали страждати, битися, йти на жертви… Ми надто низько опустилися, Сіті більше контролював м’яч – втім, він завжди володіє ним більше. Думаю, ми захищалися дуже добре. Ми багато разів бачили, як Реал виживає таким чином, демонструючи те, на що ніхто не очікував. Звичайно, мені дуже подобається, коли команда б’ється – на додаток до прояву майстерності. Це єдиний спосіб здобути тут перемогу. Гвардіола привітав мене з виходом до наступного раунду, побажав нам удачі. Він поводився як джентльмен, як і завжди. І його клуб – це клуб джентльменів. Всі думали, що нам кінець, але ніколи не варто списувати Реал з рахунків, тому що з Реалом ніколи не буває покінчено”.