Реал здолав Манчестер Сіті у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів та здобув путівку в півфінал турніру.

Матч розпочався за повним домінуванням господарів поля. “Містяни” одразу взяли під контроль м’яч та почали створювати небезпеку біля воріт “вершкових”.

Проте рахунок відкрила команда з Мадрида. Вінісіус Жуніор увірвався у штрафний майданчик з правого флангу та віддав пас на Родріго Гоеса. Едерсон відбив перший удар бразильця, але гравець Реала добив м’яч у сітку з другої спроби.

У другому таймі Ман Сіті почав нарощувати несамовитий тиск на ворота Андрія Луніна. Конвертувати перевагу у грі вдалось на 76 хвилині. Півзахисник Кевін Де Брейне з кількох метрів завдав потужного удару під поперечину з яким український голкіпер не справився.

Гра перейшла в овертайми, в яких команди сильнішого не виявили. Отже, долю останньої путівки в півфінал мала вирішити серія післяматчевих пенальті.

Справжнім героєм став Лунін, який відбив 2 удари з 5 від Бернарду Сілви та Матео Ковачіча

Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу. Матч-відповідь.

«Манчестер Сіті» – «Реал» – 1:1 (пенальті – 3:4). Перший матч – 3:3.

 Гол: де Брюйне (76) – Родріго (12)

 Попередження: Гріліш (59), Гвардіол (61), Родрі (90) – Карвахаль (38), Менді (90+4)

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Гвардіол, Аканджи (Стоунз, 112), Рубен Діаш, Вокер, де Брюйне (Ковачич, 112), Родрі, Гріліш (Докю, 72), Фоден, Бернарду Сілва, Холанд (Альварес, 91)

Запас: Ортега, Карсон, Аке, Серхіо Гомес, Матеус Нунес, Бобб, Льюїс

«Реал»: Лунін, Менді, Рюдігер, Начо, Карвахаль (Мілітао, 111), Кроос (Модрич, 79), Камавінга, Вальверде, Беллінгем, Вінісус Жуніор (Лукас Васкес, 102), Родріго (Браїм Діас, 84)

Запас: Кепа, Гонсалес, Хоселу, Себальос, Фран Гарсія, Гюлер

Арбітр: Даніеле Орсато (Італія)

Стадіон «Сіті оф Манчестер» (Манчестер, Англія)