Спортивний журналіст та коментатор Ігор Циганик поділився перспективами львівських Карпат в Українській Прем’єр-лізі, а також висловився щодо власника «левів».

Ігор Циганик заявив, що львівські Карпати планують провести серйозну трансферну діяльність влітку, якщо вийдуть до Української Прем’єр-ліги.

«Власник Карпат Матківський сказав, що він готовий виділити деякий бюджет, причому немаленький бюджет, щоб влітку клуб попрацював на ринку і був конкурентним в УПЛ».

Також журналіст повідомив, що власник Карпат Матківський готовий погасити борги, які мали його попередники. Циганик розповів, що сума сягає восьми мільйонів, проте юристи львівського клубу намагаються її зменшити.

«Також є розмови, що там є борги старих власників. Зараз називається сума в розмірі восьми млн доларів, але зараз адвокати працюють над тим, щоб її зменшити. Однак було сказано, що нинішній власник Карпат, якщо стоятиме таке питання, буде готовий погасити ці борги для подальшого розвитку клубу аж до єврокубків», – розповів Циганик в ефірі «ЦиганикLive».

Наразі Карпати з 57 очками в активі лідирують в Першій лізі.
Завдяки останній перемозі над Лівим берегом команда Мирона Маркевича гарантувала собі місце в топ-4 за підсумками сезону, а значить і участь в плей-оф за вихід в УПЛ.