Посеред тижня представники нижньої частини турнірної таблиці української першості провели перенесений матч 15-го туру. Мова йде про команди Руслана Ротаня та Валерія Іващенка. На КСК “Ніка” “містяни” приймали “пивоварів”.

УПЛ, 15-й тур.

Олександрія – Оболонь Київ  2 : 2.

0 – 1. Тарануха – 79-пен.

1 – 1. Погорілий – 88.

2 – 1. Скорко – 90+2-пен.

2 – 2. Краснопір – 90+7.

Нереалізований пенальті: Калюжний (Олександрія) – 44хв.

У середу, 17 квітня, Олександрія на своєму полі провела перенесений матч 15-го туру УПЛ проти Оболоні. Зустріч закінчилася внічию з рахунком 2:2.

Цей поєдинок мав відбутися ще 26 листопада 2023 року, однак через штормове попердження у Олекандрії було прийнято рішення відкласти його.

У першому таймі господарі мали можливість відкрити рахунок та вийти вперед, однак Іван Калюжний не реалізував пенальті. Після цього вони все ж таки забили гол зусиллями Миколи Михайленка, проте його скасували через офсайд.

А от Ростислав Тарануха з Оболоні своїм ударом з 11 метрів скористався ідеально і в кінці матчу здобув для киян мінімальну перевагу.

Вже під завісу другого тайму Олександрія зуміла зрівняти рахунок – постарався Владислав Погорілий. А через кілька хвилин після цього у ворота Оболоні призначили вже другий пенальті за матч, і на цей раз Данило Скорко відправив м’яч точно в ціль.

Проте і це не було кінцем – на 97-й хвилині Ігор Краснопір зрівняв рахунок та приніс Оболоні важливий бал.