Півзахисник Шахтаря Дмитро Криськів сподівається потрапити до олімпійської збірної України, яка вирушить на ігри в Парижі цього літа.

“Дуже хочу на Олімпійські ігри, адже від початку скликання цієї команди я перебував разом з нею. Пригадую всі матчі, весь цей шлях і можу згадати лише приємні речі. Сподіваюся, що тренер зможе залучити мене до такого великого турніру, а я покажу своє палке бажання. Ми маємо дуже дружний колектив. Ми спілкуємось і поза збірною. Є також хороша комунікація з тренерським штабом. Напевно, це і є ключем до успіху. Тепер ми хочемо показувати свій футбол і далі досягати найвищих результатів. Із цим і їхатимемо на Олімпіаду”, – сказав Криськів в інтерв’ю Українському футболу.

Він також прокоментував березневу ситуацію, коли не взяв участі у виїзді команди Руслана Ротаня до Японії:

“Я провів 4 гри за 12 днів, тому організм трохи дав збій і я отримав пошкодження литкового м’яза. У грі проти Карпат відчув дискомфорт, одразу підійшов до лікарів. Наступного дня мені зробили МРТ і сказали, що пошкодження з набряком і що до збірної я тепер не поможу поїхати. Сенсу не було, адже тренуватися все одно не зміг”.