УЄФА розглядає можливість суворого покарання для Порту через фінансові порушення.

“Дракони” останніми роками є постійним учасником Ліги чемпіонів. У поточному сезоні Порту дійшов до стадії 1/8 фіналу турніру, але зазнав поразки від Арсенала. Цей розіграш ЛЧ може стати для португальського останнім в єврокубках на найближчий час.

Барселона зазнала подвійної поразки – виліт від ПСЖ коштував каталонцям понад 50 мільйонів, гранд з Мадрида радіє

Як повідомляє A bola, Порту звинувачують у порушенні правил фінансового фейр-плей УЄФА. Справа свіжа і стосується періоду з жовтня 2023 року по січень 2024 року. Якщо провину “драконів” доведуть, то найгірше, що їх чекатиме – виключання з єврокубків на три роки. Португальці можуть уникнути суворого покарання, якщо заплатять штраф у розмірі 2 мільйонів євро.

Ліга чемпіонів – спортивна подія, яка заряджає драйвовими емоціями. А щоб отримати ще більше задоволення від гри, обирайте хрумкі рифлені чипси Lay’s Мах. Ця лінійка має особливо насичені смаки та щільну текстуру, тому смакуватиме ще більш яскраво. Спробуйте Lay’s Мах – насолоджуйтеся незабутніми враженнями.
Про своє рішення УЄФА повідомить після виборів президента Порту, які маються відбутися 27 квітня 2024 року.

Нагадаємо, що Порту – найуспішніший португальський клуб в історії єврокубків. “Дракони” вигравали Кубок європейських чемпіонів у 1987 році, Лігу чемпіонів у сезоні 2003/04, а також Кубок УЄФА та Лігу Європи.