Головний коуч іспанської Барселони Хаві Ернандес звинуватив арбітра Іштвана Ковача у поразці від ПСЖ на своєму полі – 1:4 в матчі-відповіді 1/4 ЛЧ.

Гравець “блаугранас” Араухо в середині першого тайму отримав червону та залишив команду в меншості. ПСЖ вийшов в 1/2 Ліги чемпіонів, здолавши Барсу за сумою двох матчів – 6:4 (2:3, 4:1).

Басрелона забила першою у грі з ПСЖ та мала гарний гандикап, враховуючи перемогу в першому матчі (3:2). Однак на 29-й хвилині Араухо сфолив на Бредлі Баркола та отримав червону. Це вилучення кардинально вплинуло на подальші події у матчі. Після гри головний коуч Барси не стримував емоцій та розкритикував головного рефері Ковача.

“Ми дуже засмучені та злі, тому що один епізод визначив долю всього протистояння. Червона картка у такий момент – це занадто. І далі ми вже гадали, кого знімати з поля.

Педрі щойно відновився після травми, однак нам хотілося мати контроль. Попереду залишались Рафінья, Канселу, Роберт. Ми зняли Ламіна. Дуже прикро, бо він виглядав непогано.

У нас були хороші шанси на вихід далі, але у меншості зробити це дуже складно. Відколи я тут, все йде проти нас. Дуже шкода, що робота всього сезону закінчується тут через таке рішення. Мені хотілося б зіграти одинадцять проти одинадцяти. Червона була зайвою.