Увечері 16 квітня у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів зустрічалися «Барселона» та «ПСЖ».

Барселона, вигравши перший матч (3:2), у другій грі поступилася французькому ПСЖ із рахунком 1:4. Паризька команда вийшла до півфіналу ЛЧ. Дубль оформив форвард парижан Кіліан Мбаппе.

Головний тренер ПСЖ Луїс Енріке прокоментував перемогу в матчі так:

«Я дуже пишаюся хлопцями. Ми показали, чого хотіли досягти тут. Ми пропустили гол, але не зламалися. Ми продовжували грати, атакувати. Зробили все можливе, щоб перевершити Барселону. Мої гравці виявили характер, великий ентузіазм та велике бажання. Цією перемогою ми завдячуємо нашим уболівальникам, особливо тим, хто був на трибунах.

Було дуже важко грати проти моєї колишньої команди, яка багато для мене означає. Але я, як професіонал, повинен виконувати свою роботу, і думаю, що сьогодні я зробив усе можливе, щоб допомогти хлопцям. Тепер ми у півфіналі. Грати проти Барселони дуже важко. Це важко у сентиментальному, емоційному плані. Мені б не хотілося грати проти Барси надто часто. Але я радий, що пройшов через це.

Ми чудово діяли у пресингу – Баркола, Кіліан та Усман були чудові і дозволили нам грати туди, куди ми хотіли. Я докладно проаналізував перший матч і ще більше переконався в тому, що ми не заслуговували на поразку. Після пропущеного м’яча сьогодні гравці зберегли впевненість та продовжували робити правильні речі.

Подивіться, як ми грали у пресингу. Подивіться, як діяв Кіліан. Він був справжнім лідером команди, знімаю перед ним капелюх!

Бачити, як твоя команда робить людей щасливими – найкраще почуття у світі. Немає нічого кращого за це. Це почуття неможливо придбати. Приємно усвідомити, що твій клуб досяг чогось особливого. Тепер треба постаратися у півфіналі та пробитися у фінал».