17 квітня на стадіоні «Етіхад» пройде матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між командами «Манчестер Сіті» та «Реал» Мадрид [перший поєдинок – 3:3].

16 квітня головний тренер королівського клубу Карло Анчелотті провів прес-конференцію, на якій поділився думками напередодні гри:

«Матч із Ман Сіті? Не зможу заснути, тільки якщо я переїм сьогодні ввечері. Я дуже впевнений у своїй команді, і ми дуже, дуже добре граємо. Ніщо не заважає мені заснути.

Гвардіола сказав, що у першому матчі ми його здивували? Чи є у нас щось для другого матчу? (Сміється) Ні, ні. Ми дуже добре знаємо одне одного. Гвардіола може бути впевнений: завтра я не творитиму чудеса.

Чи став Холанд небезпечнішим після того, як зіграв на «Бернабеу»? Якщо говорити про окремих людей, то він, як і раніше, залишається одним із найнебезпечніших гравців Манчестер Сіті. Той факт, що він не розкрився у першому матчі, є заслугою захисту, але він найкращий центральний нападник у світі і завжди буде небезпечним.

Торішні 4:0? Потрібно думати про завтрашній день, не більше. Змагайтеся, боріться і будьте впевнені у собі. Перший матч був рівним, з рівним результатом, і попереду ще 90 хвилин, за які може статися що завгодно. У нас є впевненість», – сказав Анчелотті.