16 квітня у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів зустрічалися «Боруссія» Дортмунд та «Атлетіко» Мадрид.

Ліги чемпіонів УЄФА. 1/4 фіналу. Матч-відповідь.

«Боруссія» Д – «Атлетіко» – 4:2 (перший матч – 1:2)

 Голи: Брандт, 34, Матсен, 39, Фюллькруг, 72, Забітцер, 74 – Гуммельс, 49 (авт.), Корреа, 64

 Попередження: Р’єрсон, 43 – Аспілікуета, 30, Ермосо, 45+1

«Боруссія» Д: Кобель – Матсен, Шлоттербек, Гуммельс, Р’єрсон – Джан, Забітцер – Адеємі (Байно-Гіттенс, 66), Брандт (Ройс, 90), Санчо (Озджан, 86) – Фюллькруг.

Запасні: Меєр, Лотка, Нмеча, Дюранвіль, Вольф, Мукоко, Зюле, Ветьєн.

«Атлетіко»: Облак – Ермосо, Хіменес, Вітсель – Аспілікуета (Рікельме, 46), Де Пауль (Ньїгес, 83), Коке, Льоренте, Моліна (Барріос, 46) – Грізманн, Мората (Корреа, 46).

Запасні: Молдован, Гоміс, Пауліста, Савич, Вермерен, Мандава, Ніньйо.

Арбітр: Славко Вінцич (Словенія).

Стадіон: «Зігналь Ідуна Парк» (Дортмунд, Німеччина).

У першому таймі Матс Гуммельс виконав ідеальну передачу, адресатом якої був Юліан Брандт (Боруссія Д.). Той підхопив м’яч у штрафному майданчику і потужним ударом надіслав його у ворота впритул до лівої штанги. Бездоганне виконання! Рахунок став 1:0.

Вже за трохи Іан Матсен (Боруссія Д.) здійснив чудовий індивідуальний прохід та пробив з меж штрафного майданчика. Ян Облак був неспроможний впоратись із ударом у правий нижній кут воріт. Рахунок став 2:0.

У другому таймі Матс Гуммельс (Боруссія Д.) зрикошетив м’яч повз воротаря у власні ворота, після того, як намагався заблокувати удар суперника. Рахунок 2:1.

 Анхель Корреа (Атлетіко) зіграв на добиванні в штрафному майданчику, відправивши м’яч під поперечину. Рахунок стає 2:2.

Марсель Забітцер виконав вдалу навісну передачу в штрафний майданчик. Ніклас Фуллькруг (Боруссія Д.) вистрибнув високо, головою спрямувавши м’яч у правий кут рикошетом від каркасу воріт. Рахунок змінився – 3:2.

Марсель Забітцер (Боруссія Д.) опинився у потрібному місці в потрібний час, підібрав м’яч у штрафному майданчику та безжально відправив його в правий кут воріт. Рахунок стає 4:2.