Півзахисник «Манчестер Сіті» Бернарду Сілва висловився напередодні матчу з «Реалом» в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

«Очевидно, що для нас це був дуже гарний вікенд. Ми не очікували, що обидва конкуренти втратять очки. Раніше не все було в наших руках, тому нам доводилося робити свою роботу і чекати, доки вони втратять очки. Тепер ситуація трохи змінилася, тому що, якщо ми виконуватимемо свою роботу належним чином, ми виграємо Прем’єр-лігу.

Я задоволений цими результатами, але попереду ще довгий шлях. Два тижні тому, коли ми грали з Арсеналом, здавалося, що все зникло, а тепер здається, що Сіті виграє Прем’єр-лігу. Можливо, за два тижні все знову зміниться. Ось чому футбол чудовий.

Від гри до гри слід залишатися зосередженими. Неправильно починати думати про требл, бо це нереалістично. Завтра у нас матч із мадридським «Реалом», а потім ще одна важка гра проти «Челсі» у Кубку Англії, і за тиждень ми можемо програти усі три турніри.

Тому нам потрібно бути по-справжньому зосередженими, щоб добре виконувати свою роботу та зберегти надію ще на один тиждень. І, можливо, зрештою ми зробимо це знову», – сказав Сілва.

Матч-відповідь відбудеться 17 квітня.

 

Детальніше на ua.tribuna.com:
https://ua.tribuna.com/uk/football/1000000143799-bernardu-silva-za-nedelyu-my-mozhem-proigrat-vse-tri-tur/?utm_source=copy