Головний тренер харківського «Металіста» Андрій Аніщенко прокоментував перемогу своєї команди в матчі Першої ліги над вишгородським «Діназом» (2:0).

— Андрію Анатолійовичу, вітаємо вас із другою поспіль перемогою на цьому полі! Оцініть, будь ласка, гру вашої команди та розкажіть про загальні враження від матчу.

— Дякую за привітання. Дуже напружена та емоційна гра видалася, непоганий суперник, котрий у першому таймі десь більше контролював м’яч, вони змусили нас трошки більше попрацювати в обороні. Відчувалася трохи напруга і в наших діях. Після перерви трошки перебудувалися, перевагу нам дав швидкий м’яч на початку другого тайму. Тож протягом другого тайму був більш змістовний футбол у нашому виконанні. Ми й крім епізоду з голом Габі (Габрієля Гомеса, — прим.) мали шанси збільшити рахунок, але все одно молодці, привітав хлопців із перемогою.

— Зараз перш за все хвилює стан Дениса Підручного. Я так розумію, його замінили через травму?

— Так, це стара травма. Ті ж проблеми, але ми сподіваємося, що все обійдеться.

— Оцініть в цілому стан команди. 7 матчів без поразок — з чим у першу чергу ви це пов’язуєте? Це психологічна впевненість з’явилася у цих молодих хлопців, чи ви знайшли ту ігрову модель, яка найкраще підходить цій команді?

— Я вважаю, що є багато різних факторів. Але нічого не дає впевненості так, як самі перемоги. Я думаю, що успішні результати впливають на це.