Рух повідомив на офіційному сайті про призначення на посаду генерального менеджера клубу В’ячеслава Шевчука.

44-річний спеціаліст відповідатиме у клубі за комунікацію та налагодження взаємин з футбольними структурами в Україні та закордоном і організацію проєктів під егідою Руху. Також він займатиметься підвищенням авторитету клубу в країні та за її межами завдяки залученню нової аудиторії та комерційних партнерів.

В статусі футболіста Шевчук спочатку виступав за хмельницьке Поділля, запорізький Металург, донецький Металург, Дніпро. А основну частину кар’єри провів у Шахтарі (13 сезонів), де й завершив ігрову кар’єру наприкінці 2016 року. У складі “гірників” В’ячеслав 7 разів ставав чемпіоном України, а також 5 разів вигравав Кубок України, 1 разу Кубок УЄФА та 3 Суперкубок України. За національну збірну провів 56 матчів, учасник Чемпіонатів Європи (2012 та 2016).

Тренерську кар’єру розпочав у юнацьких командах Шахтаря. Згодом у жовтні 2018 очолив донецький Олімпік, де працював до квітня 2019 року.

Ввечері 28 травня 2021 42-річний ексфутболіст з ознаками сильного алкогольного сп’яніння був зупинений за кермом автомобіля Porsche 911.

Шевчук відмовився пройти тест на наявність в крові алкоголю. Він поводився агресивно і штовхав патрульних, а також кричав їм “Дай попісяти”.

Представники поліції наділи на Шевчука кайданки та повезли у відділок. Відео інциденту потапило у Мережу та викликало бурхливу реакцію у людей.

“Ахах. А кажуть тільки динамівці бухають, ні, “кроти” теж п’ють, тільки менше паляться”, “Все таємне стає ясним”, “Схоже, Денисов звільнить його з експертів після такого”, “Так, Слава, звісно, зашкварився”, “Не очікував, один із адекватних “гірників”, і тут таке”, – написали користувачі Instagram під новиною.

У листопаді 2021 року почав роботу на адміністративних посадах, зокрема став спортивним директором Вереса. З січня до листопада 2023 року був віцепрезидентом рівненського клубу.