Головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук після матчу з «Зорею» (0:1) прокоментував укомплектованість команди та готовність гравців здобувати результат.

«Ми розуміємо, що те, як складається у нас все у цьому році – не треба себе тішити. Ми мали можливість бути у Туреччині на зимовій підготовці. Але ми тренувались у обмеженому складі. Згодом до нас приїхали нові футболісти, але це все було із запізненням. Вони були неготові. Занадто багато складнощів було для того, щоб досягнути результату.

Якщо випадає Брагару – ми стаємо гірші. Він дуже важливий футболіст для нас, ми від нього залежні. У нас випав Йон Шпорн – ми стали трошки гірші.

Нові футболісти – вони десь є, але тільки зараз можу сказати, що вони функціонально готові. Але я не можу сказати, що вони інтегровані у склад команди, я у цьому не впевнений. Ще потрібен час. А щоб команда могла здобувати результат – вона має бути укомплектована до передсезонної підготовки.

У Арсича нещодавно була травма, він пропустив декілька тижнів. Йому знову потрібен час для набору функціональної готовності. А так, щоб ми могли досягати своїх цілей – необхідно, щоб команда була добре укомплектована, щоб команда пройшла разом у цьому складі передсезонну підготовку. Тоді шанси на здобуття результату збільшуються.

Дуже багато моментів, які заважають. Про них не хочеться говорити, бо це звучить як виправдання. Команда має виходити на гру, навіть якщо немає 1 чи 2 футболістів. Ми не повинні бути у такому стані, що коли випадає 1 футболіст нам відразу стає важко», – сказав Григорчук.

В УПЛ клуб з Одеси посідає 8-ме місце, за 23 матчі набрали 29 очок.