Categories: УПЛ

Головний тренер Руху U-19: Я відчуваю підтримку керівництва клубу

Головний тренер «Руху» U-19 прокоментував свій дебютний матч на чолі юніорів «жовто-чорних» проти «Шахтаря» U-19 (1:2).

– Ми знали, що у нас буде важкий матч проти «Шахтаря», але «Рух» звик працювати та грати під тиском і це нормальні для нас обставини. Хлопці дуже багато працюють на тренуваннях і адаптовані до різних ігрових сценаріїв. Важливу роль грає й психологія. Звісно, на перший план виходять фізичні кондиції та функціональна готовність футболістів, але психологічний стан гравців не можна недооцінювати. Зараз якраз потрібно щоб хлопці відчули смак своєї звичної гри і тоді вони будуть впевненішими на полі.

З самого початку матчу з «Шахтарем» ми взяли високий темп і тримали його протягом всього поєдинку. У перерві тренерський штаб сказав продовжувати грати у такому ж ключі, але вилучення дещо зламало наші плани. Думаю, якби «Рух» догравав у рівних складах, то команда могла б розраховувати на кращий результат і щонайменше могла б здобути нічию. Ми бачили розриви у лініях «Шахтаря», але не змогли ними скористатись. Вважаю, що не вистачило спортивної агресії та здорової наглості. Та це вже дорослі хлопці, вони розуміють, що саме не вдалося. Треба зробити правильні висновки та повірити у себе і своїх партнерів.

Я відчуваю підтримку керівництва клубу. Це стосується і засновника «Руху», і менеджменту, і головного тренера першої команди, і гравців. Бачу, як хлопці намагаються працювати і виконувати наші завдання, аби відповідати вимогам тренерського штабу. Це дуже хороший сигнал, що ми все робимо правильно.

Максимович Назар

Recent Posts

Джан П’єро Гасперіні: Арсенал – чудова команда, яку важко обіграти

Увечері 19 вересня відбулися матчі 1-го туру Ліги чемпіонів 2024/25.Читати далі

6 хв. ago

Джерело: для Мудрика важливий 10-й номер, він вимагав його в Челсі

За інформацією ТаТоТаке, Михайло Мудрик перед підписанням контракту з Челсі просив у одного керівника віддати…

36 хв. ago

14-річний вундеркінд Арсеналу встановив рекорд у Юнацькій лізі УЄФА

14-річний Макс Даумен встановив новий рекорд, ставши наймолодшим гравцем в історії "Арсеналу" у Юнацькій лізі…

40 хв. ago

Хабі Алонсо: Це лише перша гра, але, звісно, ​​ми задоволені

19 вересня о 19:45 відбувся матч 1-го туру Ліги чемпіонів. Німецький Байєр у гостях відвантажив…

48 хв. ago

Інгулець може підписати захисника Динамо

За інсайдерською інформацією, на перегляді в “Інгульці” перебуває 20-річний правий захисник “Динамо” Артем Бенедюк.Читати далі

50 хв. ago

Ганс-Дітер Флік: Ми маємо визнати, що Монако заслужив на перемогу

Головний тренер «Барселони» Ганс-Дітер Флік оцінив поразку від «Монако» (1:2) у матчі 1-го туру основного турніру оновленої…

52 хв. ago